Naggens ekonomiska förening

Västernorrlands län

Information

Naggens ekonomiska förening hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där Naggens ekonomiska förening finns. I Ånge så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Naggens ekonomiska förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. Naggens ekonomiska förening har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Naggens ekonomiska förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Naggen 135, 840 12, Fränsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0691-70023.

Ånge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Naggens ekonomiska förening har idag 716460-3891 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Källman, Monika Linnéa -Åslund, Tordh Robert är den som för stunden ansvarar för Naggens ekonomiska förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att skapa förutsättningar för turism och som en följd härav säkerställa grundläggande samhällsservice, möjlighet- er till permanent boende, småskalig företagsamhet, utbildning - fritid och social verksamhet.

I Naggens ekonomiska förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlström, Alma Maj-Britt Eleonor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Frykman, Sven Olov Ejlert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Matts Örjan Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Källman, Monika Linnéa som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundvisson, Lori Britt-Marie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund, Tordh Robert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotÅslund, Vivan Matilda som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bragd, Villy Gerhard som är född 1935 och har titeln Suppleant, Frank, Leif Tony som är född 1968 och har titeln Suppleant.