LF Sales Support

Västernorrlands län

Information

LF Sales Support hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Ånge som är den kommunen där LF Sales Support finns. I Ånge så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. LF Sales Support tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket LF Sales Support har haft sedan 2005-09-01. LF Sales Support har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LF Sales Support så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0691-33268.

Ånge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

LF Sales Support har idag 691003-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LF Sales Support

Marknadsför uppdragsgivarens tjänster och produkter. Boka kundbesök, bevaka och bearbeta nya och gamla kunder. Uppdatering av kundregister. Bearbetning av reklamutskick, uppföljning, marknadsundersökningar och övrig kundvård. Försäljning av hudvård-, närings och rengöringprodukter.

I LF Sales Support så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Lie Marie som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .