Turinge Industriservice

Västernorrlands län

Information

630321-XXXX är organisationsnummer för företaget Turinge Industriservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turinge Industriservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ånge som är den kommunen som Turinge Industriservice finns i.

Turinge Industriservice har varit registrerat sedan 2007-05-10 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turinge Industriservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-17.

Turinge Industriservice är och det finns flera bolag i Ånge som också är .

Firmatecknare för Turinge Industriservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Turinge Industriservice så kan ni göra det på telefon genom 0690-30075 eller genom brev på följande adress:

Svets och industrimontage.

Det finns olika personer som har en koppling med Turinge Industriservice och det är Svensson, Jens Anders som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,