Lärkfors Byggentreprenad

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ånge och Lärkfors Byggentreprenad är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lärkfors Byggentreprenad är ett av dem. Statusen för Lärkfors Byggentreprenad är att Bolaget är aktivt.

Lärkfors Byggentreprenad är ett Enskild firma och skapades 2005-06-08. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där företaget finns i jobbar för att företag som Lärkfors Byggentreprenad ska trivas.

Lärkfors Byggentreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Ånge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet. Allt inom byggbranchen förekommande arbeten

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lärkfors Byggentreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-16.

Idag är Lärkfors Byggentreprenad och det finns flera företag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Lärkfors Byggentreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6669561.

.

De som är på något sätt har med Lärkfors Byggentreprenad är Lärkfors, Per Tony som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lärkfors Byggentreprenad har 630109-XXXX som sitt organisationsnummer.