REAGEA health and education

Västernorrlands län

Information

REAGEA health and education är ett av många verksamheter som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som REAGEA health and education finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

REAGEA health and education är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

REAGEA health and education som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-04-19. Men sedan 1998-01-01 så har REAGEA health and education varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på REAGEA health and education så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6949307.

Ånge arbetar för att verksamheter som REAGEA health and education ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för REAGEA health and education. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Utbildning inom folkhögskola, högskola och universitet inom medicin. Föreläsningar såsom folkbildande inom föreningsliv, grundskola och universitet, ämnet medicin. Forskning och rådgivning inom området Fysiologi.

Firmatecknare för REAGEA health and education är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till REAGEA health and education och det är följande personer, Risberg, Eva Anitha som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för REAGEA health and education är 620912-XXXX.