Haverö Bensin och Tillbehör

Västernorrlands län

Information

Haverö Bensin och Tillbehör är ett av många bolag som finns i Ånge. Det är nämligen den kommunen som Haverö Bensin och Tillbehör finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Haverö Bensin och Tillbehör är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-01-18.

Haverö Bensin och Tillbehör som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2005-04-27. Men sedan 2003-01-18 så har Haverö Bensin och Tillbehör varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Haverö Bensin och Tillbehör så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0690-71158.

Ånge arbetar för att bolag som Haverö Bensin och Tillbehör ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Haverö Bensin och Tillbehör. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Försäljning av bensin, biltillbehör, kioskvaror (godis, glass, cigaretter) livsmedel, korv & hamburgare, lokaluthyrning, uthyrning inventarier, försäljning byggnadsmaterial, maskiner.

Firmatecknare för Haverö Bensin och Tillbehör är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Haverö Bensin och Tillbehör och det är följande personer, Jonsson, Bert Conny som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Haverö Bensin och Tillbehör är 601017-XXXX.