Näsets Entreprenad

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ånge och Näsets Entreprenad är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Näsets Entreprenad är ett av dem. Statusen för Näsets Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Näsets Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 1999-02-04. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Ånge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Näsets Entreprenad ska trivas.

Näsets Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ånge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppdragsverksamhet inom skogen såsom röjning och huggning samt inom mekaniska verkstadsindustrin. Turism guidade turer i naturen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Näsets Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Näsets Entreprenad och det finns flera bolag som är det idag i Ånge.

Vill man komma i kontakt med Näsets Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0690-22130.

.

De som är på något sätt har med Näsets Entreprenad är Hallmin, Sven Ingemar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Näsets Entreprenad har 600203-XXXX som sitt organisationsnummer.